V Steco centru smo kupili svojo hišo in ni nam žal. Kakovostni materiali, dovršen dizajn, hitra gradnja, profesionalno delo in odnos s strankami. Priporočam vas vsakemu, ki se zanima za gradnjo hiše.

Milanka Dragojević

Niš

Po večjih dvomih sem se odločil za montažno hišo. Izbira je padla na Steco in nisem se zmotil. Popolnoma profesionalno so vsi iz tega podjetja meni in moji hiši pozorno posvetili. Zgradili smo hišo, ki jo s ponosom pokažem prijateljem in jo na glas pohvalim. Ko bom ponovno gradil, bo to montažna hiša in zagotovo bo to Steco center.

Milan

Cirih, Švajcarska

Lepota! Definitivno je odločilno vplivala na končno odločitev za montažno hišo. Nobene zgrajene hiše ni mogoče primerjati s montažno. Kdorkoli vidi mojo hišo, se strinja z mojim mnenjem. O hitrosti gradnje, spoštovanju dogovorov in rokih ni potrebe karkoli govoriti. Vse po dogovoru, kot je bilo obljubljeno. Hvala Steco!

Johan

Berlin

Dandanes ni lahko izbrati izvajalca družinskega doma. Še posebej vprašljivo je komu zaupati. Po nekaj srečanjih z ljudmi iz Steca in po pregledu opravljenega arhiva družinskih hiš smo razrešili dilemo. Izbira je padla na njih in lahko rečem, da sem zelo zadovoljen. Vse smo se dogovorili v zelo kratkem času in oni so to tudi spoštovali in izvedli. Sedaj preprosto uživamo v naši oazi miru in ljubezni.

Janez Omerzu

Ljubljana

Kot mlad zakonski par sva z možem dolgo gledala stanovanja. Vendar je za nas bilo vse preveč drago, saj morate za "mali kvadrat" porabiti veliko denarja in na koncu ste v stanovanju še utesnjeni. Odločitev je padla na montažno hišo, ker zagotavlja vse, kar smo zahtevali in je cenejša možnost od stanovanja. Hvala Steco za tvojo strokovnost.

Hans Peter

Deutschland

Energetska učinkovitost je prvi razlog, zakaj sva se z možem odločila za montažno hišo. Kot drugo, mrtvi prostor, ki ne služi ničemur, je bolje izkoriščen. Vsak kvadrat je skrbno zasnovan in do potankosti izkoriščen. Vsekakor je ekipa Steco tista, ki zmaguje na trgu. Kakovost, nizka cena, hitrost gradnje. ... To je to! sem ga! Steco je najboljši !!!!!!

Draško Urbančić

Maribor
Scroll to top