Ta dokument vsebuje pogoje, pod katerimi lahko uporabljate podružnice www.stelahaus.com.

Steco verjame, da ste ob dostopu do gradiva o spletnih mestih in drugih oblik interakcij na naših straneh, v celoti prebrali, razumeli in sprejeli Pogoje uporabe, vsebovane v dokumentu, ki je pred Vami. Če se ne strinjate s Pogoji uporabe, prosimo ne uporabljajte naših strani ali tega spletnega mesta.

Sprejemanje Pogojev uporabe pomeni, da ste v celoti odgovorni za vsa svoja dejanja na naših spletnih mestih, za informacije, ki jih tam pustite, naročila in podporo za storitve, korespondenco v kakršni koli obliki, tako z našimi predstavniki kot z drugimi uporabniki mest, z vsemi veljavnimi predpisi države, iz katere obiskovalec prihaja ali dostopa do naših spletnih strani.

Glede Omejitve uporabe Steco obdrži vse avtorske pravice za ves material, objavljen na spletnih straneh. Gradiva se ne sme kopirati, razmnoževati, distribuirati, prenašati na lokalni računalnik, prikazati na javnih projekcijah, pošiljati ali prenašati v kakršni koli obliki, na kakršen koli način, vključno z elektronsko, mehanično ali katero koli drugo obliko brez predhodnega soglasja družbe Steco in pogodbene pravice. Steco soglaša, da bo prikazal, kopiral, distribuiral in prenašal na lokalni računalniški material s tega spletnega mesta informacije samo za osebno, nekomercialno uporabo, vendar je prepovedano spreminjati vsebino gradiva in zahtevati kakršne koli avtorske pravice za to gradivo.

Steco s svojim materialom ne dovoljuje izdelave zrcalnih strani. Vsaka nepooblaščena uporaba katerega koli materiala na tem spletnem mestu lahko krši avtorske pravice, pravice do zasebnosti, zakone o blagovnih znamkah ali druge avtorske pravice v skladu z veljavnimi nacionalnimi in mednarodnimi predpisi.

Blagovne znamke produktov in imena storitev, kot tudi vsa druga promocijska imena so blagovne znamke njihovih lastnikov. Steco Center si pridržuje pravico do uporabe in zaščite vseh svojih blagovnih znamk v skladu z veljavnimi nacionalnimi in mednarodnimi predpisi.

Nadaljnja pravila za prenos

Vsi podatki, ki jih pustite na naših spletnih mestih, bodo uporabljeni v skladu s Pravilnikom o zasebnosti Steco centra.
Vse avtorizacije, ki jo uporabnikom dodeli Steco s pogodbo, ni mogoče prenesti na tretje osebe.
Steco nikakor ne bo zlorabil informacij, ki ste jih posredovali, ali jih posredoval tretjim osebam.
Pri preusmeritvi z naših spletnih strani na katero koli zunanje spletno mesto Steco nikakor ni odgovoren za ta spletna mesta.

Sprememba pogojev uporabe

Steco lahko kadar koli brez predhodnega obvestila spremeni pogoje uporabe vseh naših spletnih strani. Prav tako se z uporabo teh spletnih mest strinjate, da občasno obiščete segment spletnega mesta s pogoji uporabe, tako da boste vedno obveščeni o trenutnih pravilih.

Avtorske pravice

Avtorske pravice za vse materiale na tej spletni strani hrani Steco Center.

Politika zasebnosti

Steco spoštuje Vašo zasebnost.

Kot del našega poslovanja zbiramo in hranimo Vaše podatke in komentarje, ki ste jih poslali, da izboljšate našo storitev in Vam omogočimo bolj prijetno izkušnjo interakcije z našimi poslovnimi storitvami. To vključuje obdelavo Vaše prijave in naročil, zagotavljanje različnih storitev, tehnično podporo, pošiljanje novic o novih izdelkih in storitvah ter upoštevanje Vaših komentarjev in predlogov. Steco nikakor ne bo zlorabil informacij, ki ste jih posredovali, ali jih posredoval tretjim osebam. Pri preusmeritvi z naših spletnih strani na katero koli zunanje spletno mesto Steco nikakor ni odgovoren za ta spletna mesta.

Obvestilo o zasebnosti

Splošno

Steco Center Ltd., v nadaljevanju Steco, spoštuje zasebnost vsake osebe, ki obišče našo spletno stran. Želimo Vas obvestiti o vrsti podatkov, ki jih Steco zbira in kako se uporabljajo. Izvedeli boste tudi, kako lahko preverite točnost informacij in se prepričate, da STECO te podatke izbriše. Podatki se zbirajo, obdelujejo in uporabljajo v skladu z zakonodajo o varstvu podatkov v državi, kjer je pristojni oddelek za obdelavo podatkov. Sprejemamo vse potrebne ukrepe, da zagotovimo popolno skladnost s temi predpisi. Ta izjava o zasebnosti ne velja za spletna mesta, do katerih lahko dostopate prek povezav, navedenih na Stecovih spletnih straneh.

Zbiranje, uporaba in obdelava osebnih podatkov

Zbiramo osebno prepoznavne podatke za obdelavo in jih uporabljamo samo, če se prostovoljno odločite za vnos teh podatkov ali izrecno soglasje z njimi. Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za ponudbo izdelkov in storitev, ki Vas zanimajo in so del našega poslovanja.

Z zagotavljanjem te vrste soglasja se strinjate z naslednjimi pogoji uporabe:

Ko obiščete našo spletno stran, se nekateri podatki samodejno shranijo na naših strežnikih glede na potrebe upravljanja sistema, bodisi za statistične ali za varnostne kopije. Te informacije vključujejo ime Vašega ponudnika internetnih storitev, v nekaterih primerih Vaš IP naslov, različico programske opreme brskalnika, operacijski računalniški sistem, ki se uporablja za dostop do naše spletne strani, spletno mesto, ki ga uporabljate za obisk, spletna mesta, ki jih obiščete, medtem ko ste v stiku z nami in, če je uporabno, v dani situaciji, vse besede, na podlagi katerih ste iskali našo spletno stran. Glede na okoliščine se lahko iz teh informacij črpajo nekateri podatki o nekaterih obiskovalcih spletnih strani. Vendar se v tem okviru ne uporabljajo nobeni osebni podatki.

Ti podatki se uporabljajo le, če so bili anonimno vneseni. Če Steco podatke prenese na katerega koli zunanjega ponudnika, bodo sprejeti tehnični ali organizacijski ukrepi za zagotovitev, da bo tak prenos opravljen v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov. Če nam prostovoljno posredujete osebne podatke, teh podatkov ne bomo uporabljali, obdelovali ali prenašali preko meja, ki jih dovoljuje zakon ali tisti okviri, ki jih določite v izjavi o privolitvi. Poleg tega bomo Vaše podatke posredovali le, če bo to od nas zahtevala uradna oseba ali sodišče.
Vse spremembe te izjave o zasebnosti bodo objavljene na tej strani. To Vam omogoča, da ste pravočasno obveščeni o tem, katere podatke hranimo in kako te podatke zbiramo in uporabljamo.

Varnost

Steco bo shranjeval Vaše podatke popolnoma varno in bo zato sprejel vse potrebne ukrepe za zaščito Vaših podatkov pred izgubo, zlorabo ali spreminjanjem. Stecovi pogodbeni partnerji, ki imajo dostop do Vaših podatkov, da Vam zagotovijo določeno storitev v imenu Steco, imajo pogodbeno obveznost, da bodo vsi takšni podatki zaupni in jih ne smejo uporabljati v noben drug namen. V nekaterih primerih boste morda morali svoje poizvedbe predložiti podružnicam Steco. V takšnih primerih bodo Vaši podatki obravnavani kot zaupni.

Osebni podatki o otrocih

Steco ne želi zbirati podatkov o otrocih, mlajših od 14 let. Po potrebi bo Steco izrecno opozoril otroke na ustreznem mestu, da jim ne bo treba posredovati svojih osebnih podatkov. Če starši ali drugi zakoniti skrbniki ugotovijo, da so otroci, ki so bili pod njihovim varstvom, dali Stecu osebne podatke, prosimo, da se ti starši ali skrbniki nemudoma obrnejo na nas na naš elektronski naslov (dodatna točka 6), če želijo izbrisati te podatke. Zagotovo bomo poskrbeli, da bomo te podatke brez odlašanja izbrisali.

Piškotki

Za lažjo uporabo naše spletne strani uporabljamo sistem piškotkov. To so majhni kosi podatkov, ki so potrebni za uporabo našega spletnega mesta in jih Vaš brskalnik začasno shrani na trdi disk Vašega računalnika. Informacije, ki jih vsebujejo piškotki, med drugim služijo predvsem za izboljšano navigacijo in omogočajo enostavno uporabo naše spletne strani. Piškotki, ki jih uporabljamo, ne vsebujejo nobenih shranjenih osebnih podatkov. Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejme. Temu se lahko izognete tako, da spremenite način konfiguriranja svojega brskalnika. "Piškotke", shranjene v računalniku, lahko kadar koli odstranite z začasnimi internetnimi datotekami ("Orodja / Dodatki" - "Internetne možnosti" v vrstici brskalnika).

Vaše želje in prošnje / pooblaščenec za varstvo podatkov

Stecovi shranjeni podatki bodo izbrisani po poteku zakonsko določenega obdobja ali po izteku pogodbenega obdobja hrambe ali če jih Steco ne potrebuje več. Seveda lahko kadar koli zahtevate, da se podatki, ki Vas zadevajo, izbrišejo. Prav tako imate pravico kadar koli umakniti soglasje, ki ste ga dali za nadaljnjo obdelavo Vaših osebnih podatkov. Če imate kakršne koli druge želje glede Vaših osebnih podatkov, nam pošljite elektronsko sporočilo na naš naslov. Prosimo, da nas tudi na ta način kontaktirate, če želite vedeti, ali smo zbrali kakršne koli podatke o Vas in če so, katere informacije so na voljo. Potrudili se bomo, da takoj odgovorimo na Vaše vprašanje.

Facebook socialni dodatki

Na našem spletnem mestu bi lahko bili vtičniki facebook. com, ki ga upravlja Facebook Inc., 1601 S California Avenue, Palo Alto, CA 94303, ZDA (Facebook). Natančneje, to bi lahko bili Facebook gumbi "Like" ali podobni.

Če dostopate do ene od naših spletnih strani, opremljene s takšnimi dodatki, bo Vaš internetni brskalnik vzpostavil neposredno povezavo s Facebook strežnikom in dodatek bo prikazan na zaslonu s pomočjo komunikacije z Vašim brskalnikom.

Dodatek bo obvestil Facebook strežnik, ki ste ga obiskali na naši spletni strani. Če imate Facebook profil in ste prijavljeni v Facebook uporabniški račun, bo Facebook ob obisku naše spletne strani te podatke prenesel na Vaš Facebook račun. Z uporabo katere koli od funkcij vtičnika (npr. s klikom gumba »Všeč mi je« ali puščanjem komentarja) se ti podatki prenesejo tudi na Vaš Facebook račun. Več informacij o zbiranju in uporabi podatkov iz Facebooka o Vaših pravicah in priložnostih glede zasebnosti v tem kontekstu najdete v Facebook-ovih podatkih o varstvu podatkov. Če želite preprečiti, da bi Facebook obiskal našo spletno stran z Vašim Facebook računom, se morate pred obiskom naše spletne strani prijaviti na svoj Facebook račun. Podobni pogoji veljajo tudi za druga omrežja, navedena na naših spletnih mestih.

Avtorske pravice

Vsa vsebina, zaščitena z avtorskimi pravicami, ki vključuje grafiko, besedilo, programsko opremo in drugo gradivo, je zaščitena z veljavnim zakonom o avtorskih pravicah in sorodnih pravicah. Če želite objaviti nekaj vsebine s Stec-ovih spletnih mest, ne glede na medij (elektronski, tiskani ali internetni), je obvezno pridobiti predhodno pisno odobritev Steco centra. Nepooblaščena uporaba se bo štela za kršitev avtorskih pravic Steco in lahko povzroči pravne postopke. Nekatere informacije s spletnega mesta Steco se lahko pošljejo v ustrezni obliki in so na vidnem mestu v ustrezni obliki, da so take informacije odvzete s spletnega mesta www.montaznekucesteco.com. "In z nadaljnjo obveznostjo spoštovanja zakona o avtorskih in sorodnih pravicah.

Politike e-pošte

Vsako e-poštno sporočilo s prilogami, ki se trži prek strežnika Steco Centar d.o.o. (v nadaljevanju Sporočilo), je last Steco Centar d.o.o.

(v nadaljevanju SC) in je namenjeno izključno prejemnikom, katerim je naslovljeno. Če menite, da ste sporočilo prejeli po pomoti, morate nemudoma obvestiti pošiljatelja in strokovno službo nadzornega centra na: stecocentar@stecocentar.com in sporočilo izbrisati iz računalnika. Prosimo, upoštevajte, da vsako sporočilo, poslano s strežnika - domena montaznekucesteco.rs in osebe, registrirane na tej domeni, velja za poslovno korespondenco podjetja Steco Centar d.o.o., in da je vsako sporočilo poslovna skrivnost podjetja Steco Centar d.o.o. Poleg tega lahko nekatere vsebine predstavljajo poslovne skrivnosti drugih podjetij, uradne skrivnosti državnih organov in druge informacije, ki niso namenjene osebam, razen tistim, na katere je sporočilo naslovljeno.

Upoštevajte tudi, da sporočilo lahko vsebuje osebne podatke državljanov in podatke, za katere velja varstvo zakonskih in notranjih predpisov in ki se obravnavajo v skladu s posebnimi postopki, ki jih ti predpisi urejajo. Za nepooblaščeno uporabo in ravnanje z osebnimi podatki poleg zgoraj omenjenih predpisov in postopkov, ki so navedeni na naših spletnih straneh, prinaša pravno odgovornost. Splošna mnenja in mnenja, izražena v sporočilih, ne predstavljajo nujno uradnih in pravno zavezujočih mnenj in stališč podjetja Steco Centar d.o.o.

V primeru, da jih potrebujete za poslovanje z nadzornim organom ali posredovanje informacij, zaprosite pri nadzornih organih pooblaščene osebe na jasen in nedvoumen način. Naslovi pooblaščenih oseb in oseb, pooblaščenih za komunikacijo pred nadzornim odborom, so na voljo na naših spletnih straneh in v javnih registrih držav, v katerih nadzorni odbor deluje.

Vsako razmnoževanje, shranjevanje, posredovanje, tiskanje in objava vseh delov sporočila ali vsebine informacij, ki jih vsebuje sporočilo, je nepooblaščeno in prepovedano z zakonom.

Upoštevajte, da lahko zaradi nepooblaščene uporabe in kroženja Sporočila ali njihove vsebine na kakršen koli način nastane Vaša materialna, disciplinska in / ali kazenska odgovornost, odvisno od vrste korespondence in vsebine posameznega sporočila, v skladu z zakonskimi zahtevami . SC ima najsodobnejše sisteme za zaščito svojih poslovnih omrežij pred računalniškimi virusi, škodljivimi kodami in nepooblaščenimi vdori ter za preprečevanje njihovih škodljivih učinkov v zvezi z elektronsko korespondenco in osebnimi podatki svojih uradnikov in drugih oseb v skladu z najvišjimi mednarodni standardi in predpisi na teh področjih. Vendar pa glede na prakse v sodobnem elektronskem prometu nadzorni organ ni odgovoren za kakršne koli posledice, ki jih lahko utrpi katera koli oseba na podlagi informacij iz sporočila, zlorabe sporočila in njegove vsebine, zlonamerne kode ali računalniškega virusa.

Scroll to top