Naši cilji pri načrtovanju in gradnji nizkoenergijskih stavb so izboljšati in vzdrževati kakovost in standard življenja s pomočjo estetskega in energijskega koncepta STECO FAST.

Montažnih hiš se je v preteklosti držal sloves tipskega projektiranja, kar je pomenilo, da so sen načrti in proizvodnja težko prilagajala kupcem. Vse to je stvar preteklosti. Danes so naše hiše zaradi ekipe vrhunskih mladih inženirjev in arhitektov postale prepoznavne ne samo po edinstveni gradbeni tehnologiji, ampak tudi po svojem slogu. Naše hiše so kakovostne, sodobne in trajnostne. Že med projektiranje mislimo na vse pomembe podrobnosti, ki bodo ljudem, ki bodo živeli v Stala Haus hišah olajšali življenje.

STELAHAUS koncept 5E kot naše vodilo – učinkovitost, ekologija, energija, ergonomija in estetika.

Kvaliteta bivanja ne pomeni samo udobnega in prijetnega življenja v hiši temveč tudi celovit in odgovoren odnos do okolja. Osnovna načela med ustvarjanjem Stela HAUS hiš za BOLJŠE ŽIVLJENJE so uporaba ekoloških in kakovostnih materialov, uporaba sodobnih tehnologij, visoko izobražena in motivirana ekipa strokovnjakov, estetika in funkcionalnost s strogo upoštevanimi roki in vašimi idejami. Posebej skrbimo za izvirnost in individualnost, saj sta ljudem s slogom zelo pomembni. Priprava doma za novo visokotehnološko generacijo je ustvarjalni izziv in pomembna dolžnost pri našem delu. Pri sodelovanju z vrhunskimi strokovnjaki uporabljamo naravne materiale in sodobno tehnologijo ter ob tem sledimo trendom sodobnega modernega življenjskega sloga. Skrbimo za naravno okolje, pa tudi za posebne potrebe in želje bodočih kupcev. Visoki cilji in standardi, zahtevajo stalen napredek za Vaše in naše BOLJŠE ŽIVLJENJE!

STELAHAUS je 100% zagotovilo za popoln užitek.

Bistvo in pomen našega dela je človeški pristop med razvojem in uporabo sodobnih tehnologij z naravnimi materiali. Tehnološki razvoj, inovacije novih materialov in zlasti zavedanje omejenih virov energije danes zahtevajo načrtovanje in gradnjo energetsko učinkovitih stavb za lažje in boljše življenje v prihodnosti. Hkrati razvijamo različne vrste energijsko učinkovitih stavb, kar vključuje pridobitev certifikatov o energetski učinkovitosti za vsako novo zgrajeno stavbo.

STELAHAUS načrtuje in oblikuje zgradbe, prilagojene vsem Vašim individualnim potrebam in željam.

Naš cilj je ustvariti čudovit dom, spodbuditi Vaše sanje in jih skupaj uresničiti. Zavedamo se sedanjega razmišljanja pri ustvarjanju življenjskega in delovnega prostora, ki določa prihodnje trende. Zato ničesar ne prepuščamo naključju. Združujemo tehnologijo in funkcionalnost z optimalnim izkoriščanjem prostora za Vaš največji užitek. Združujemo tehnologijo, sodobne znanstvene dosežke in potrebe z vrhunskim dizajnom. To nam omogoča ustvarjanje hiš in drugih zgradb, ki so združljive z Vašim življenjskim slogom in Vam nudijo užitek harmoničnega življenja. Individualno prilagojen dizajn določa naš način sodelovanja z Vami - našimi strankami. Skrbimo za okolje v skladu z vsemi funkcionalnimi standardi, Vašimi željami in potrebami, zato je Vaš dom poseben in edinstven.

Hiše in objekte oblikujemo in gradimo po najvišjih standardih po sledečih postopkih:

1. Projektna naloga: določiti vse potrebne elemente in korake za dosego cilja.
2. Eksperimentiranje in raziskovanje: raziščemo nove možnosti za boljši videz in najboljše rešitve.
3. Sodelovanje: delo vrhunskih strokovnjakov z upoštevanjem znanja in izkušenj vseh udeležencev.
4. Ideja in inovacija: nenehno izboljševanje in napredek na podlagi Vaših želja in potreb.
5. Komunikacija: med projektom vzdržujemo partnerstvo z Vami in se držimo dogovorjenega.
6. Vzdrževanje: stalen nadzor kakovosti in naučimo Vas, kako vzdrževati svojo hišo
7. Zadovoljstvo: dobro opravljeno delo je najboljša referenca na naše in Vaše zadovoljstvo.

Scroll to top